05 May
05May

A Skandimánia szaunaházai a hamisíthatatlan észak európai stílust varázsolják kertjébe, a hagyományos első osztályú minőségben, kiegészítve a világhíres Harvia szaunatechnológiával.

Mi jellemző a skandináv stílusra? Nyugalmat és kiegyensúlyozottságot áraszt, mely a mai rohanó világunk ellensúlyozásaként jelenik meg. Rendezett, nem fényűző stílus. Jellemzői a funkcionalitás, az ergonómia fontosságának hangsúlyozása, valamint a praktikusság. Tárgyai egyszerűek, természetesek és díszítetlenek, a tartós, minőségi anyaghasználat mellett a funkció és a forma összhangját hirdetik. Pont, mint szaunaházaink!


A szaunaházak bemutatása:

Első osztályú, a Finn és Svéd Storaenso cégtól származó műszárított, rönk röntgennel ellenőrzött, lekerekített borovifenyőből (A felhasznált fa is FSC és PEFC tanúsítvánnyal rendelkezik) készítünk szaunakabinokat 45 mm falvastagsággal, 81 mm hőszigetelt tetővel és 18 mm vastag padlóval. Választható, Luxus, szigetelt Padló is!
Kabinaink akár 15-20 fő befogadására is alkalmasak, a választott szauna mérettől függően. A szaunák mérete 4,0-16,5 négyzetméter, magassága 2571-3810 mm lehet.
A Szauna Kabin alapkészlet tartalma: 

Egyenes falpanelek

Különálló padlópanelek ( választható Luxus 28mm vastag, és Luxus- szigetelt padló is!

Hőszigetelt, finn Icopal SBS módosított és 120 g/m² üvegszál erősítésű bitumenes zsindellyel borított tetőpanelek - Választható színekben

Dupla üvegezésű hatszögletű ablakok

Faajtó dupla üvegezésű hatszögletű ablakkal, fa fogantyú és zár,

Belső padok, háttámlák,

Hőálló lapok a kályhához/kályhához

Edzett, színezett üvegajtó az öltözővel ellátott szaunákban.
Szauna-grillkabin választása esetén a standard készlet tartalmazza még: Standard BBQ SZETT a köré szerelt asztallal és kihúzható kéménnyel.

A szaunaházainkhoz a világhíres finn gyártó, a  Harvia elektromos és fatüzelésű szaunakályháit kínáljuk. Az 1950-ben alapított finn családi vállalkozásból származó Harvia a világ vezető szaunakályha-gyártójává és a szauna üzletág előfutára fejlődött, amely szaunatermékek széles választékát kínálja különböző igényekhez. Lásd előző blog bejegyzésünket :) : https://www.skandimania.com/blog/kalyha

Természetesen skandináv stílusú szaunaházainkhoz is rendelhet szauna kiegészítőket: fejtámasz, favödör, fakanál, hőmérő-nedvességmérő, szaunalámpa, szaunalámpa burkolat, ruhaakasztó, védőkerítés és Víztartály a fatüzelésű kemencékhez.

A szaunaházakat raklapra/raklapokra csomagolva szállítjuk a vásárlóhoz; az egyszerű összeszerelés érdekében a képes összeszerelési útmutatót biztosítunk.


skandináv stílusú szaunaház

Választhatunk Grill helyiséggel kombinált szaunaházat is kertünkbe, mely exlusive kivitelben, akár döntött falakkal is rendelhető. 

Szaunaházainkat  ide  kattintva tekintheti meg. ( folyamatosan frissül kínálatunk, érdemes folyamatosan követni)

A skandináv stílusú szaunaházak az egyik legjobb választás a kerti kültéri szaunák közül, az eltérő méretben, stílusban, funkcióban választható szaunák minden igényt kielégítenek legyen szó otthoni, vagy üzleti felhasználásról.

Megjegyzések
* Az email nem lesz publikálva a weboldalon.