21 Sep

Grill és BBBQ Házikók

   Ma az általunk forgalmazott grill házikókat mutatjuk be nektek!   

Norvégul “grillhytte”, a svédek “grillkåta”, sokan csak Hobbit háznak hívják őket, mások meseházikó nevet használják, a lényeg azonban, hogy ezek a házikók nem csak sokrétű felhasználhatóságukkal, de megjelenésükkel is lenyűgözőek. Bárhova is helyezzük el őket, legyen az egy családi ház kertje, kemping, vagy bármilyen turisztikai ingatlan rögtön a figyelem középpontjába kerülnek.   Egyenesen lenyűgöző milyen varázslatos atmoszférát teremt, és teljes mértékben megváltoztatja a környezetét. Ez a kényelmes kis ( néha nem is olyan kicsi) házikó, igazi kuckó hangulatot áraszt, -legyen bármilyen idő odakint, itt bent mindig jó meleg, és jó kedv vár- sugallják! Csúcs minőségű, lekerekített fenyő gerendái az év 365 napján lehetővé teszik, hogy a családi és baráti összejövetelek egy varázslatos kuckóban otthonra találjanak! Nemcsak grillezhetünk, vagy kedvenc BBQ fogásunkat készíthetjük el, de egész estés baráti találkozók, jeles családi események, kártyapartik, kvíz, és társásjáték partyk lebonyolítására is kitűnő hely, ahonnan mindenki boldogan, és széles mosollyal az arcán távozik. ( feltéve ha nem ott alszanak, az ággyá alakítható padok valamelyikén)    Grill házikóink alkalmasak akár 30 fő befogadására is, hiszen 4.5-25 négyzetméterig ( sőt akár 50nm-ig is) elérhető egy igazi Skandináv grillhytee!   Vásárlóink 2 féle kivitek közül választhatnak, 

   - Normál, egyenes falazatú, mely a standard hatszögletű, vagy nyolcszögletű BBQ sütővel van szerelve, a választott grillház méretétől függően.   

   - Exclusive, döntött falas verzió, mely már 28mm vastag padlóval készül, és Luxus BBQ-val van felszerelve. Ezek még inkább egyedibbé, és hangulatossá teszik ezt a kivitelt.    

Természetesen bármély kiviteltre esik a  választás, a BBQ körüli asztal, a padok, kémény, és a párnák a padokra is az alapfelszereltség részét képezik.   A grillházak nemcsak a szívünkre hatnak szépségükkel, de a felhasznált anyagok, és kivitelezés minősége az eszünket is meggyőzi, hiszen itt is minőségi alapanyagok kerültek felhasználásra, hogy kedvenc grillhütténket több évtizeden keresztül élvezzük!

   Észak európai Borovi fenyőből készülnek az oldalfalak 45mm vastagságban, mely fenyő sűrűbb sejtszerkezetű, és gyantában gazdagabb, mint Közép európai társai, ezáltal tartósabb, és erősebb is. Továbba intenzív fenyőillatával, már a belépésnél megadja az alaphangulatot.

  State of the art gerenda röntgen, és az automatizált, computer vezérlésű osztályozási technológiának köszönhetően, csak a legjobb minőségű alapanyag kerül beépítésre.

 A grillház tetejét a Finn Ikopal 120g/m2 erősített bithumes zsindellyel fedjük.  

   A padlózat a legmagasabb minőségű 18, vagy 28mm vastag fenyőből készül, a választott kivitelnek megfelelően. Erős, vízszintes stabil alapot biztosít a hüttének. ( nem helyettesíti a teherbíró, vízszintes fogadó aljzatot) 

  Az ablakok, fix és nyitható kivitelben készülnek, minden esetben dupla hőszigeteléssel, hogy a hőveszteség minimális legyen. A díszitő betétek egyszerűen eltávolíthatók takarításnál, festésnél.

  A padozat szinten kiváló minőségű fenyőből készül, akár ággyá is alakíthatóak, és minden esetben a méretre szabott párnákkal kerülnek beépítésre.   

BBQ típusok:

   1, Standard Hidegen sajtolt acélból készülő, és 6 vagy 8 szöglető fenyő asztallal van körbevéve.                                     2, LuxoryBBQ Itt a BBQ már Cor-Ten acélből készült, 6 vayg 8  szögletű fenyő asztallal van körülötte.                         3, Flame BBQ   Hidegen sajtolt acélből készülő BBQ a nyílt lángon való sütés kedvelőinek.

  4, 770Mm Flame BBQ   Ezt az extra nagy kivitel is hidegen hengerelt acélból készül, 770mm Grill átmérővel, hogy mindenki jól lakjon!                                                             Ha Ti is szeretnétek otthonotokba, hétvégi, vagy vendégházatokba egy ilyen Grillhüttét, vegyétek fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Megjegyzések
* Az email nem lesz publikálva a weboldalon.