10 Jun
10Jun


kemping kuckó, glamping kuckó

A Kemping kuckó, más néven Glamping kuckó, nagyszerű választás a szabadtéri élethez. Hangulatos, kényelmes és tágas szállást biztosít 2-6 fő részére. Kivételes formája beleolvad a tájba, így a látvány nagyon természetesnek és vonzónak tűnik.
A Kemping kuckók lehetővé teszik, hogy természetközeli és a természetbe beolvadó házikóban legyenek, ezért gyakran választják a kempingtulajdonosok és magán szálláshely szolgáltatók, akik igényesebb és kényelmesebb típusú szálláshelyekkel igyekeznek vendégeik rendelkezésére állni.

A Kemping kuckók kiválóan használható egy gyönyörű kerti háznak vagy vendégháznak, nyári rezidenciának, otthoni irodának, műhelynek, halászkunyhónak, tengerparti kunyhónak, szabadidős helynek vagy játszóháznak a gyerekek számára.
A legjobb minőségű anyagokból készült Kemping kuckók valóban egyedülálló kempingszállást képvisel, amely hihetetlen szabadidős élményt nyújt.

A kemping kuckók  egyre népszerűbbek az európai kempingekben, különösen Németországban, az Egyesült Királyságban, Belgiumban, Dániában és Franciaországban.Szeretettel várják az utazókat, kerékpárosokat, családokat és magánszemélyeket, akik szeretnének időt tölteni a festői kempingben, mert–  a természetben de otthoni kényelemet biztosító szállást kapnak;– nagyobb biztonságban érzik magukat, mint egy sátorban, hiszen itt magukra tudják zárni az ajtót– nem kell aggódnia az esetleges rossz időjárás és eső miatt.
Kemping kuckóink egy jól megépített, természetes fából készült kerti ház. Kiváló minőségű észak európai fenyőből vagy rendkívül tartós hőkezelt fenyőből - Thermowood-ból -  készülnek. Többféle méret létezik 3 m-től 4,8 m-ig. Könnyen szállíthatók, sík, vízszintes sima felületre telepíthetőek.

Kétféle Kempin kuckó érhető el nálunk: Standard és Exclusive-szigetelt.
A normál Kemping kuckófalvastagság 46 mm, szélesség 2,4 m (amely lehetővé teszi a teljesen felépített Kemping kuckó kamionnal történő szállítását a gyárból a vásárlóig) és 3,0 m (melyet lapra szerelt kivitelben kell szállítani) , de tágasabb, és belső WC/zuhanyzóhelyiséget biztosít). A normálCamping Pod-ok 3 m-től 5,9 m-ig gyárthatók.

kemping kuckó, kemping házikó, glamping pod


Az Exclusive szigetelt kivitel szintén Borovi fenyőből készült, de teljesen szigetelt kivitelben.

Az Exclusive szigetelt Kemping kuckókat úgy tervezték, hogy kényelmesek legyenek a különböző éghajlati viszonyok között. Biztosítja, az idealis belső hőmérsékletet egész évben. A Exclusive szigetelt Kemping kuckó, a normáltól eltérően, nem csak az elején, hanem az oldalfalán is lehet francia stílusú ajtó.


kemping kuckó, szigetelt glamping ház, glamping pod, kemping házikó

 A luxusszigetelt Camping Pods 2,4 m vagy 3,25 m széles és 3,0-5,9 m hosszú lehet. Így a 2,4 m széles Camping Pods gyárilag kompletten elkészíthető és a rendeltetési helyre szállítható, a 3,25 méter szélességű Kemping kuckókat pedig a  helyszínen kell összeszerelni.


Gyártáshoz használt anyagok:  Észak európai borovi fenyő vagyhőkezelt Észak európai Borovi Fenyő a Stora Enso-tól.

A Kemping kuckók hőkezelt, vagy standars Észak európai Borovi fenyőből készülnek. A gyártáshoz csak a legjobb minőségű észak-európai fenyőket használjuk. Számítógép vezérelt szárítási és válogatási technológia, és a legmodernebb rönkröntgen biztosítja az első osztályú alapnayagot.

A Borovi fenyő könnyű, szabályos textúrájú, kellemes illata miatt nagyra értékelt. Ezek a fenyők szerkezete sűrűbb, gyantásabbak, ezért tartósabbak, mint a lucfenyő. A fenyőfa rugalmasan használható, alkalmas festésre, ezért széles körben használják. A hőkezelt Borovit, vagy thermowood-t magas hőmérsékleten és gőzzel állítják elő. A  eljárás eredményeként javul a méretstabilitás, a biológiai tartósság és a szigetelési tulajdonságok. 

A finn bitumen (gyártó: Icopal, Finnország) tetőzsindely biztosítja a legmagasabb minőségű tetőfedést:
• Tartós, kereskedelmi minőségű• Hermetikus• Égésgátló• Véd a nap UV sugarai ellen• Minimalizálja a hőveszteséget• Esőt, havat és jégesőt át nem eresztő• Ellenáll a szélnek, a fagynak és a nedvességnek• Ellenáll a hőmérséklet-ingadozásoknak• Megtartja a hosszantartó színt• Sziget az esőtől és a jégesőtől• Ellenáll a penésznek, mohának és gombásodásnak.




kemping kuckó konyha


kemping kuckó fürdőszoba


kemping kuckó belső, francia ágy


luxus kemping kuckó


kemping kuckó panoráma hátfal


kemping kuckó 4 személy részére


kemping kuckó konyha
Megjegyzések
* Az email nem lesz publikálva a weboldalon.